Dearamen

Over DEA Ramen & Deuren

DEA is uw specialist in het Waasland voor ramen en deuren.
We leveren een uitgebreid assortiment in aluminium en PVC.

Er zijn 3 aspecten waar wij als DEA Ramen & Deuren nooit van afwijken:

  • Duurzame kwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Begeleiding

Voor ieder wat wils

Heb je handige vingers, de tijd en zin om jouw ramen en deuren zelf te plaatsen? Dan ben je bij DEA aan het juiste adres! Wij bieden een oplossing aan voor klanten die hun ramen en deuren zelf wensen te plaatsen. Hierbij voorziet DEA de nodige ondersteuning en begeleiding. De mate waarin hierin wordt voorzien, wordt samen met de klant op voorhand besproken en vastgelegd. Voor ons is het belangrijk dat de klant een persoonlijke en op maat gemaakte begeleiding krijgt.

Wil je de plaatsing liever overlaten aan een vakman? Ook dan ben je bij DEA aan het juiste adres! Wij bieden het totaalpakket van levering en plaatsing van ramen en deuren aan onze klanten aan.

Reeds 15 jaar ervaring

De zaakvoerder van DEA kent zijn vak tot in de kleinste details. Reeds 15 jaren is hij vertrouwd met alles wat te maken heeft met ramen en deuren in PVC en aluminium. Geen enkele vraag over de technische specificaties, veiligheid, isolatie,... zal hij onbeantwoord laten. De klant optimaal advies en hulp kunnen bieden is voor ons van uiterst groot belang.